Storitve

Diagnostični pregled

Popust velja za nove stranke do konca aprila 2018 ob hkratnem koriščenju pregleda in terapije. Pregled in terapije izvajajo izkušeni kitajski zdravniki – specialisti za TKM.

TKM je po svetu spoštovana zaradi svojih prefinjenih diagnostičnih metod. Podobno kot v zahodni znanstveni medicini, je prava diagnoza bistvena za uspešno zdravljenje. Diagnoza v TKM je razumska in logična. Bolezenski znaki in simptomi niso obravnavani kot izolirana stanja, ampak kot del širšega neravnovesja, ki je prisotno v telesu.

Kljub temu da na tem mestu omenjamo štiri klasične vrste pregledov, ki jih izvaja sodobni TKM terapevt, pa za bolj izčrpno in celostno diagnozo terapevt pogosto vpraša po ostalih kliničnih podatkih, kot so izvidi pregleda krvi, rentgenska slika …

Znaki in simptomi, strokovno ugotovljeni kot del širše bolezenske slike, omogočajo postavitev individualne diagnoze oziroma bolezenskega vzorca v in posledično zdravljenje prilagojeno posamezniku. Klinične informacije zbere terapevt s pomočjo tako štirih pregledov, ki vključujejo: opazovanje, poslušanje in vonjanje, palpacijo ali tipanje, spraševanje.

TKM je odlična za zdravljenje KRONIČNIH BOLEZNI, BOLEČIN IN URAVNAVANJE STRESA.

Ne čakajte in se naročite na BREZPLAČNI PREGLED!

Ljubljana: 040 59 88 19 – ZEMLJEVID

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo